Julkisivun maalaus parantaa talosi ilmettä, ja viimeistelee kotisi ulkonäön.

-Maalaus aloitetaan aina pohjatöistä. Ensin pestään puuosat homeenpoistoaineella, harjataan pinttynyt lika pois, jonka jälkeen seinät huuhdellaan juoksevalla vedellä ja annetaan kuivua noin vuorokauden ajan.

-Pesun jälkeen käymme läpi julkisivun puuosat, ja jos pinnassa on hilseillyttä tai rapistunutta maalia, se poistetaan mekaanisesti kaapimalla. Maalinpoiston jälkeen paljaat puupinnat pohjamaalataan siihen tarkoitetulla maalilla.

-Kolmas vaihe on suojaus. Suojaamme terassit, ikkunat ja muut talon osat suojamuovilla, suojapaperilla sekä teippaamme pienetkin kohdat piiloon. Tarvittaessa suojaamme myös kukkapenkit sekä muut pihan kohdat mahdollisilta roiskeilta tai maalipölyltä.

-Tämän jälkeen levitetään ja harjataan maali pensselillä kiinni isoihin pintoihin. ikkunanpuitteet sekä pienet yksityiskohdat talossa maalaamme tarkoilla rajauspensseleillä, jotta rajaukset olisivat mahdollisimmat siistit. Talon pinnat maalataan 1-2 kertaa riippuen pohjan kunnosta tai maalattavasta väristä.

-Maalaustyön jälkeen siistimme työmaan sekä viemme pois roskat sekä muut jätteet. Tämän jälkeen käymme viimeistelykierroksella, jonka aikana läpikäydään maalatut pinnat, ja tehdään tarvittavat paikkaukset ja puhdistukset.

-Käytämme maalatessa rakennustelineitä, tikkaita, korokkeita ja mahdollisesti henkilönostinta. Telineille sekä muille tarvikkeille sovitaan säilytyspaikat siten, että ne eivät ole asiakkaiden tiellä huoltotöiden aikana.

Peltikaton maalaus on näyttävä huoltotoimenpide talosi ulkoasulle.

-Peltikaton maalaus aloitetaan pesulla. Katolle levitetään panssaripesuaine jonka annetaan vaikuttaa hetkenaikaa. Tämä irroittaa katolta epäpuhtaudet ja pinttyneen lian. Levityksen jälkeen katto pestään korkeapainepesurilla, ja huudellaan juoksevalla vedellä. Suojaame terassit, katokset tai pihamaan katosta irtoavasta liasta ja roiskeesta. Katon annetaan kuivua noin vuorokauden ajan. 

-Pesun jälkeen katon pinnoille tehdään pohjatyöt. Rapistunut tai halkeillut maali poistetaan kaapimella tai kulmahiomakoneella. Tarvittaessa hiotaan paljastuneet kohdat parhaan tarttumapinnan mahdollistamiseksi, jonka jälkeen kohdat pohjamaalataan ruosteenestomaalilla. 

-Katon maalaus aloitetaan levittämällä maali ruiskulla katon pintaan, jonka jälkeen maali hierotaan kattoon pensselillä tasaiseksi. Rajaukset tehdään pienillä pensseleillä tai teippaamalla suojattavat pinnat piiloon. Katto maalataan 1-2 kertaa tasaisesti pinta kerrallaan.

-Maalaustyön jälkeen siistimme työmaan sekä viemme pois roskat sekä muut jätteet. Tämän jälkeen käymme viimeistelykierroksella, jonka aikana läpikäydään maalatut pinnat, ja tehdään tarvittavat paikkaukset ja puhdistukset.
Meiltä myös muut maalaustyöt kuten talon kivijalan, terassin, aitojen ja kaiteiden maalaukset. Teemme tarjouksen myös sisämaalauksista.